IDROTTSPRISER

Medaljer, pokaler, plaketter, jetonger

Svenska Medalj har sedan många år tillverkat idrottspriser i Eskilstuna. Ledande idrottare har i alla tider belönats med pokaler, medaljer, jetonger och plaketter i guld, silver eller brons. Vare sig det är SM i sprint eller en liten lokal gokarttävling.

Vi vågar säga att vi behärskar hela spektrat, från klubbtävlingen till det internationella mästerskapet och är väldigt lyhörda för kundens behov vare sig det är specialdesignade medaljer eller mer standardiserade.

Våra duktiga designers hjälper gärna till att utforma priserna så att de både passar ert varumärke, era värderingar och blir attraktiva för mottagaren.

En allt viktigare aspekt när det gäller medaljerna är att de tillverkas under justa förhållanden, med en minimal miljöpåverkan och att de inte fraktas över hela planeten i onödan. När klubbordförande planerar mästerskapen är det viktigt att barn och vuxna belönas på ett hållbart sätt. 

Medaljerna och de andra priserna tillverkas med olika metoder. Ofta har de en kärna av mässing som sedan ytbehandlas på olika sätt, från blästring till förgyllning.  

Svenska Medalj AB designar och tillverkar

huvudsakligen metallprodukter i guld, silver och brons!

FÖLJ OSS

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

Alla rättigheter förbehållna © Svenska Medalj AB 2018