top of page

IDROTTSPRISER

Medaljer, pokaler, plaketter, jetonger

Vi är specialister på unika, specialdesignade medaljer i just er stil. Med fullt utrustad fabrik i Eskilstuna har vi möjligheten att möta alla era idéer och hjälpa er få fram precis rätt medalj till er tävling. 

Vi vågar säga att vi behärskar hela spektrat. Vi tillverkar medaljer till stora internationella tävlingar, små lokala cuper och allting däremellan. Vår specialitet är specialdesignade medaljer med just er stil, men vi har också standardiserade, enklare, medaljer på hyllan.

 

Våra duktiga designers hjälper gärna till att utforma priserna så att de både passar ert varumärke, era värderingar och blir attraktiva för mottagaren.

Vi producerar gärna i vår fabrik i Eskilstuna men vid riktigt stora tävlingar och när lägsta möjliga pris behövs så har vi också möjligheten att lägga produktion i någon av våra partnerfabriker i Asien. Vi garanterar att ni blir nöjda oavsett.

 

Vi är idag den enda fabriken i Sverige som tillverkar medaljer, så om medaljerna inte kommer ifrån oss så kommer de med all sannolikhet ifrån Asien.

bottom of page