IDROTTSPRISER

Medaljer, pokaler, plaketter, jetonger

Svenska Medalj har sedan många år tillverkat idrottspriser i Eskilstuna. Ledande idrottare har i alla tider belönats med pokaler, medaljer, jetonger och plaketter i guld, silver eller brons. Vare sig det är SM i sprint eller en liten lokal gokarttävling.

Vi vågar säga att vi behärskar hela spektrat, från klubbtävlingen till det internationella mästerskapet och är väldigt lyhörda för kundens behov vare sig det är specialdesignade medaljer eller mer standardiserade.

Våra duktiga designers hjälper gärna till att utforma priserna så att de både passar ert varumärke, era värderingar och blir attraktiva för mottagaren.

En allt viktigare aspekt när det gäller medaljerna är att de tillverkas under justa förhållanden, med en minimal miljöpåverkan och att de inte fraktas över hela planeten i onödan. När klubbordförande planerar mästerskapen är det viktigt att barn och vuxna belönas på ett hållbart sätt. 

Medaljerna och de andra priserna tillverkas med olika metoder. Ofta har de en kärna av mässing som sedan ytbehandlas på olika sätt, från blästring till förgyllning.  

25manna
25manna

Plakett för 25mannaorienteringen

press to zoom
Tiomila
Tiomila

Tiomila or 10mila is a 100 km relay competition that has been arranged since 1945.

press to zoom
Track & field
Track & field

The motifs on track & field medals can be adapted to the individual events or be common for a the events of a competition.

press to zoom
Vilstastafetten
Vilstastafetten

Vilstastafetten is a relay competition held annually in Eskilstuna with teams of three participants, each running 3 km.

press to zoom
Smederna
Smederna

Smederna is Eskilstuna's pride and one of the best speedway teams in Sweden with four championships won. Svenska Medalj are proud sponsors to the team.

press to zoom
Ice Hockey
Ice Hockey

Since many years Svenska Medalj produces the Swedish championship medals for the Swedish Ice Hockey Association.

press to zoom