IDROTTSPRISER

Medaljer, pokaler, plaketter, jetonger

Vi är specialister på unika, specialdesignade medaljer i just er stil. Med fullt utrustad fabrik i Eskilstuna har vi möjligheten att möta alla era idéer och hjälpa er få fram precis rätt medalj till er tävling. 

Vi vågar säga att vi behärskar hela spektrat. Vi tillverkar medaljer till stora internationella tävlingar, små lokala cuper och allting däremellan. Vår specialitet är specialdesignade medaljer med just er stil, men vi har också standardiserade, enklare, medaljer på hyllan.

 

Våra duktiga designers hjälper gärna till att utforma priserna så att de både passar ert varumärke, era värderingar och blir attraktiva för mottagaren.

Vi producerar gärna i vår fabrik i Eskilstuna men vid riktigt stora tävlingar och när lägsta möjliga pris behövs så har vi också möjligheten att lägga produktion i någon av våra partnerfabriker i Asien. Vi garanterar att ni blir nöjda oavsett.

 

Vi är idag den enda fabriken i Sverige som tillverkar medaljer, så om medaljerna inte kommer ifrån oss så kommer de med all sannolikhet ifrån Asien.

25manna
25manna

Plakett för 25mannaorienteringen

press to zoom
Tiomila
Tiomila

Tiomila or 10mila is a 100 km relay competition that has been arranged since 1945.

press to zoom
Track & field
Track & field

The motifs on track & field medals can be adapted to the individual events or be common for a the events of a competition.

press to zoom
Vilstastafetten
Vilstastafetten

Vilstastafetten is a relay competition held annually in Eskilstuna with teams of three participants, each running 3 km.

press to zoom
Smederna
Smederna

Smederna is Eskilstuna's pride and one of the best speedway teams in Sweden with four championships won. Svenska Medalj are proud sponsors to the team.

press to zoom
Ice Hockey
Ice Hockey

Since many years Svenska Medalj produces the Swedish championship medals for the Swedish Ice Hockey Association.

press to zoom