top of page

NAMNBRICKOR ECO

Miljövänliga namnskyltar, helt utan mellanhänder

Fram tills nu har det varit svårt att hitta miljövänliga namnskyltar som verkligen duger till ändamålet. Hållbarheten har varit dålig, designmöjligheterna få och miljövänligheten i sig möjlig att ifrågasätta. Samtidigt har de varit otroligt dyra. Det är över nu.

Vi tillverkar namnskyltar som i grunden består av lin som odlas bara en dryg timme ifrån vår fabrik. Från jord till färdig namnskylt utan att någonsin ha lämnat Sörmland, helt unikt.

Materialet ser ut som en plast och beter sig som en plast, men är helt växtbaserat. Det är tillräckligt starkt för att tillverka resväskor av, så det klarar utan problem de påfrestningar som uppstår på en namnskylt. Detta är vår absolut mest populära namnskylt. 

Dessa skyltar trycker vi med full fyrfärg (CMYK) och eftersom designen görs digitalt så har vi i stort sett obegränsade möjligheter till olika designval.

Grundmaterialet finns på lager i ofärgat, naturvitt och i svart. Vid större beställningar eller längre avtal så har vi möjlighet att blanda grundmaterialet i er helt egna färg. 

Miljövänligt är generellt sett känt för att vara dyrt - men inte dessa skyltar. Väljer man någon av våra 5 standardstorlekar så är prislappen lägre än för motsvarande skyltar i metall eller plast.

Få prisförslag direkt
55x27mm_ljus.png

Tack! Meddelande skickat.

Vi producerar årligen tiotusentals namnskyltar till några av nordens största hotellkedjor, restauranger, matbutiker och kommuner. Vi levererar majoriteten av våra ordrar dagen efter beställning. Handlar ni av oss så handlar ni direkt från fabrik, vilket ger svårslagna priser.

 

Hör av dig till oss så skickar vi mer än gärna några materialprover! Mejla oss på info (a) svenskamedalj.se eller använd kontaktformuläret.

bottom of page