top of page

RENOVERA MEDALJER

Hantverksmässig renovering av medaljer

Alla medaljer klarar inte av ålderns höst lika bra, ibland kan man vilja renovera en medalj. Beroende på medaljens grundmaterial och ytbehandling kan ytskiktet bli förstört med tiden.

Hos oss kan du få dina ovärderliga medaljer renoverade till ett fantastiskt skick. Medaljens grundskick sätter förstås begränsningarna för hur bra skick vi kan få dem till. Om medaljen har större skador är detta ingenting vi åtgärdar, däremot polerar vi bort mindre skavanker och återställer till det bästa skicket som förutsättningarna ger möjlighet till.

Vi renoverar alla slags medaljer även om det vanligaste är att våra kunder kommer in med medaljer i 925 silver och 18k guld. 

Det har hänt att en kunder hävdat att vi bytt ut medaljen mot en ny och inte velat ta emot det renoverade exemplaret. Så bra kan det faktiskt bli när förutsättningarna är bra.

Eftersom medaljens skick påverkar mängden arbete som behöver läggas så offererar vi varje renovering efter att ha sett medaljen. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss! 

Renovering_edited.jpg
bottom of page