NYCKELHÅLLARE

Nyckelhållare, nyckelbrickor

Det finns få profilreklamprodukter som har så lång livslängd som nyckelhållare och nyckelringar. Många av de nyckelhållare vi producerade på 80-talet är fortfarande i cirkulation i byxfickor runt om i Europa.

Vi tillverkar nyckelhållare utifrån er grafiska profil eller era tankar, oavsett om ni söker cirkulärt, rektangulärt eller annan tänkbar form. Vi använder oftast de hållbara materialvalen läder och metall som mellanled i våra nyckelhållare. Med fördel använder man båda sidorna på nyckelhållaren för att förmedla budskapet.

Polera, blästra, oxidera, silver eller brons. Kanske förgyllt? Söker du något mer exklusivt så producerar vi även nyckelringar i massivt silver. Du har en mängd möjligheter att variera just din nyckelhållare.

En av våra allra snyggaste nyckelringar, med motiv av Sveriges lilla riksvapen, Tre Kronor, kan du köpa direkt här i vår onlinebutik.

Nyckelhållare VW
Nyckelhållare VW

Nyckelhållare Volkswagen. VW-logotypen på nyckelbrickan har ett djup och textur som lyfter fram konturerna. Mellanled i metall som fäster nyckelringen.

Nyckelring Maersk
Nyckelring Maersk

Nyckelring för Maersk

Nyckelhållare Volvo
Nyckelhållare Volvo

Nyckelhållare för Volvo

Nyckelhållare Scania
Nyckelhållare Scania

Scania-logotypens form definierar nyckelbrickan som via ett mellanled i metall fästs i nyckelringen.

Nyckelhållare Fotografiska
Nyckelhållare Fotografiska

Nyckelhållare för konsthallen Fotografiska i Stockholm med logotypen på ena sidan och text på andra. Nyckelbrickan är i mässing och mellanledet i läder.

Nyckelhållare Finska Nationalmuséet
Nyckelhållare Finska Nationalmuséet

Nyckelhållare för Finlands nationalmuseum Kansallismuseo med oxiderad nyckelbricka och mellanled i svart läder.

Nyckelhållare Indiska kompaniet
Nyckelhållare Indiska kompaniet

Nyckelhållare till Le Musée de la Compagnie des Indes i Lorient, Frankrike. Den ovala nyckelbrickan i mässing har en skeppsakter på ena sidan och muséets logotyp på den andra. Mellanledet är i brunt läder.