top of page

NYCKELHÅLLARE

Nyckelhållare och nyckelbrickor i egen design

Det finns få profilreklamprodukter som har så lång livslängd som nyckelhållare och nyckelringar. Många av de nyckelhållare vi producerade på 80-talet är fortfarande i cirkulation i byxfickor runt om i Europa.

Vi tillverkar nyckelhållare utifrån er grafiska profil eller era tankar, oavsett om ni söker cirkulärt, rektangulärt eller annan tänkbar form. Vi använder oftast de hållbara materialvalen läder och metall som mellanled i våra nyckelhållare. Med fördel använder man båda sidorna på nyckelhållaren för att förmedla budskapet.

Vi är experter på nyckelhållare i metall och har all produktion hos oss i Eskilstuna. En normal serie är från ca 100st till 10 000 st. 

Polera, blästra, oxidera, silver eller brons. Kanske förgyllt? Söker du något mer exklusivt så producerar vi även nyckelringar i massivt silver. Du har en mängd möjligheter att variera just din nyckelhållare.

En av våra allra snyggaste nyckelringar, med motiv av Sveriges lilla riksvapen, Tre Kronor, kan du köpa direkt här i vår onlinebutik.

bottom of page