top of page

SKOLOR & NATIONER

Universitet, högskolor, gymnasieskolor, studentnationer, studentkårer

En av våra största kundgrupper är skolor och nationer. Varje år tillverkar vi tusentals balmedaljer, pins och andra samhörighetsaccessoarer som t.ex. manschettknappar och kavajnålar. 

Oavsett om ni är ute efter en spexig medalj till sittningen, en kuratorsbricka eller kanske kavajknappar till hela skolan så kan vi hjälpa er. Med både design och produktion hos inom verksamheten har vi möjlighet att hjälpa er från en enkel idé till en färdig produkt. 

Många universitet, lärosäten och skolor stärker sin profil med hjälp accessoarer. Du känner stolthet över att ha gått just där. Prestige, glädje, ja det finns säkert många skäl. I Sverige finns dessutom en gammal tradition att på högskolorna och universiteten ha en livfull medaljtradition med medaljer i alla dess former och färger och till massor av tillfällen.

Oavsett om ni är ute efter en minnesmedalj, manschettknappar för att visa tillhörighet eller kanske en nyckelhållare till jubileet, så kan vi hjälpa dig. Vi på Svenska Medalj hjälper dig rätt, som vi genom åren gjort med flertalet av landets högskolor och universitet.

bottom of page