Svenska Medalj AB designar och tillverkar

huvudsakligen metallprodukter i guld, silver och brons!

FÖLJ OSS

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

Alla rättigheter förbehållna © Svenska Medalj AB 2018

NAMNSKYLTAR, NAMNBRICKOR

Skräddarsydda skyltar för nyanställda direkt, online

Vi tillverkar, trycker och levererar namnskyltar och namnbrickor till organisationer med återkommande behov av namnskyltar med egen design. Vi erbjuder snabb service och konkurrenskraftiga priser. Vi servar idag några av Sveriges större arbetsgivare som McDonald's, Scandic och ICA. Men vi kan även hjälpa mindre enheter som vi gör på hemmaplan i Eskilstuna kommun eller på Scania.

Namnbrickorna är miljövänliga, hållbara och lätta, ofta tillverkade i återvunnen aluminium eller plast. De kan fås med olika fästanordningar som klämma, nål eller magnet. Vi anpassar frakten efter vad som är effektivast, men servicen är snabb, ett par dagar efter beställning finns de på plats hos användarna. Fakturering kan ske till olika enheter eller kostnadsställen i större organisationer.

Förutom namnet kan namnskylten innehålla titel och dekorationer som visar den anställdes kompetens, roll eller position. Vi hjälper dig att designa dina egna namnskyltar.

Har du behovet att regelbundet beställa namnskyltar?I vårt system erbjuder vi dig din egen anpassade webbsida för direktbeställning. Där skriver du in de namn som sedan trycks på en av dina egna designade skyltar och några dagar senare har du skyltarna i handen. Med en automatiserad process blir det inga fel eller returer.

Få prisförslag direkt

Lösningen är perfekt för restaurangkedjor, hotellkedjor, butikskedjor, landsting, kommuner och andra organisationer med många anställda på distribuerade enheter.

Om du tillhör dem som har behov att regelbundet göra namnskyltar åt dina medarbetare, kollegor eller anställda, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar snabbt och har konkurrenskraftiga priser.