function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);

NAMNSKYLTAR, NAMNBRICKOR

Skräddarsydda skyltar för nyanställda direkt, online

Vi tillverkar, trycker och levererar namnskyltar och namnbrickor till organisationer med återkommande behov av namnskyltar med egen design. Vi erbjuder snabb service och konkurrenskraftiga priser. Vi servar idag några av Sveriges större arbetsgivare som McDonald's, Scandic och ICA med tiotusentals skyltar per år. Men vi kan även hjälpa mindre enheter som vi gör på hemmaplan i Eskilstuna kommun eller på Scania.

Namnbrickorna är miljövänliga, hållbara och lätta, ofta tillverkade i återvunnen aluminium eller plast. De kan fås med olika fästanordningar som klämma, nål eller magnet. Vi anpassar frakten efter vad som är effektivast, men servicen är snabb, normalt lämnar de vår fabrik dagen efter beställning. Fakturering löser vi efter era behov. Vill ni ha central samlingsfaktura? Vill ni att varje enhet får en egen faktura till sitt eget kostnadsställe? Inga problem.

Förutom namnet kan namnskylten innehålla titel och dekorationer som visar den anställdes kompetens, roll eller position. Vi hjälper dig att designa dina egna namnskyltar.

Har du behovet att regelbundet beställa namnskyltar? I vårt system erbjuder vi dig din egen anpassade webbsida för direktbeställning. Där skriver du in de namn som sedan trycks på en av dina egna designade skyltar och några dagar senare har du skyltarna i handen. Med en automatiserad process blir det inga fel eller returer.

Få prisförslag direkt

Vår lösning på namnskyltar är perfekt för restaurangkedjor, hotellkedjor, butikskedjor, landsting, kommuner och andra organisationer med många anställda på distribuerade enheter.

Om du tillhör dem som har behov att regelbundet göra namnskyltar åt dina medarbetare, kollegor eller anställda, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar snabbt och har konkurrenskraftiga priser.

Säljer du arbetskläder och letar efter en partner för att sköta namnskyltshantering? Kontakta oss.

Svenska Medalj AB designar och tillverkar

huvudsakligen metallprodukter i guld, silver och brons!

FÖLJ OSS

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

Alla rättigheter förbehållna © Svenska Medalj AB 2018