top of page

SPECIALMEDALJER

Medaljer i helt egen design

Vi är specialister på unika, specialdesignade medaljer efter just era önskemål. Med fullt utrustad fabrik i Eskilstuna har vi möjligheten att möta alla era idéer och hjälpa er få fram precis rätt medalj till er tävling. 

Hos oss i Eskilstuna finns idag den enda fabriken i Sverige som producerar medaljer. Hos oss både designar och tillverkar vi medaljer helt från grunden med egen verktygsproduktion och ytbehandling. 

Vi vågar säga att vi behärskar hela spektrat. Hos oss tillverkar vi medaljer till stora internationella tävlingar som Handbolls-VM och Ski Classics, men också till ungdomscuper i basket och allt däremellan.

Vår specialitet är specialdesignade medaljer tillverkade efter just er stil och budget. Självklart kan vi även hjälpa er med ett specialdesignat medaljband för att matcha medaljen.

Självklart har vi även möjligheten att kopiera och nyproducera en befintlig medalj.

Vi producerar gärna i vår fabrik i Eskilstuna, men när plånboken kräver har vi också möjlighet att producera i någon av våra partnerfabriker i Asien. Det är er budget som bestämmer. Vi tar fullständigt kvalitetsansvar och garanterar att ni blir nöjda oavsett var vi producerar.

 

bottom of page