POKALER

Pokaler och idrottspriser för varje anledning

Även om vi på Svenska Medalj är mest kända för våra medaljer så är det långt ifrån det enda vi gör. Ett område som är väldigt nära besläktat är pokaler. 

Inom kort kommer du kunna köpa hela vårt pokalsortiment i vår webshop, men tills dess finns hela sortimentet i vår butik på Nystrandsgatan 9. För tillfället har vi begränsade öppettider med öppet på tisdagar och onsdagar kl 8.30 - 16.00.

Genom nära samarbete med flera leverantörer runt om i världen kan vi erbjuda ett stort sortiment av pokaler som dessutom uppdateras ofta.

Oavsett om du söker pokaler och idrottspriser till den stora rallytävlingen, till golftävlingen med vännerna eller till det lilla fotbollslaget så är vi säkra på att vi har det du letar efter. 

1/1

Vi har pokaler för alla plånböcker, oavsett om priset är ett vandringspris som ska överleva generationer eller om det är en mindre statyett till knattelaget. Vi vet att det kan vara svårt att välja, hör av dig till oss och berätta om ditt behov så hjälper vi dig hitta rätt!

Under våren 2020 så förvärvade vi resterna av två konkursbon i Västerås och Norrköping och kan genom detta ytterligare expandera vårt sortiment. 

Svenska Medalj AB designar och tillverkar

huvudsakligen metallprodukter i guld, silver och brons!

FÖLJ OSS

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

Alla rättigheter förbehållna © Svenska Medalj AB 2018