top of page

POKALER

Pokaler och idrottspriser för varje anledning

Även om vi på Svenska Medalj är mest kända för våra medaljer så är det långt ifrån det enda vi gör. Ett område som är väldigt nära besläktat är pokaler. 

 

Stora delar av vårt sortiment fins i vår butik på Nystrandsgatan 9 i Eskilstuna. Våra öppettider är måndag till torsdag 8-16. Fredagar 8-14.

Genom nära samarbete med flera leverantörer runt om i världen kan vi erbjuda ett stort sortiment av pokaler som dessutom uppdateras ofta.

Oavsett om du söker pokaler och idrottspriser till den stora rallytävlingen, till golftävlingen med vännerna eller till det lilla fotbollslaget så är vi säkra på att vi har det du letar efter. 

Vi har pokaler för alla plånböcker, oavsett om priset är ett vandringspris som ska överleva generationer eller om det är en mindre statyett till knattelaget. Vi vet att det kan vara svårt att välja, hör av dig till oss och berätta om ditt behov så hjälper vi dig hitta rätt!

Under våren 2020 så förvärvade vi resterna av två konkursbon i Västerås och Norrköping och kan genom detta ytterligare expandera vårt sortiment. 

bottom of page