top of page
Topp

NYCKELSUPPORTER

Skapa långsiktig lojalitet genom att knyta ditt varumärke till  din sponsorförening

Vårt erbjudande, Nyckelsupporter, har kommit till genom en kombinationen av engagemang och hantverkskunnighet hos våra medarbetare på Svenska Medalj. Vi erbjuder föreningssponsorer en möjlighet att bli för evigt förknippade med laget som användarna till dessa snygga nyckelhållare supporterar.

Nyckelhållarna görs i metall med er logotype på ena sidan och föreningen ni sponsrar på andra sidan. Nyckelhållaren hjälper er att skapa kundlojalitet genom ert sponsorprogram samt att påminna supporters om att ni är en viktig sponsor för att deras föreningen skall kunna utvecklas och fortsätta engagera deras nära och kära.

 

Vi tillverkar nyckelhållarna enligt dialog och bilder på de logotyper som skall användas. Nyckelhållarna skickas till angiven kontaktperson på föreningen. Därefter säljer föreningen nyckelhållarna. Med färdiga produkter att visa och överräcka till kund vid försäljning går arbetet snabbt och enkelt för föreningen och härigenom kan er sponsring växa till ett betydligt större värde för föreningen. Alla nyckelhållare är individuellt numrerade och kan därav också användas vid exempelvis ett lotteri på ett angivet datum för att underlätta snabb försäljning.

Ni lägger en beställning av önskat antal nyckelhållare via formuläret nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Untitled-8.png
Nyckelsponsor

Vill ni först få ett varuprov utskickat så kan vi absolut skicka över en produkt så att ni får känsla för kvaliteten och på våra svensktillverkade produkter. Kontakta oss på mail: info@svenskamedalj.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priset för att köpa nyckelhållarna är beroende på hur många nyckelhållare ni önskar köpa samt om ni önskar dem tillverkade i skinn eller metall, nedan finns exempel för 250 st och 500 st i skinn.

 250 st i skinn– Sponsor betalar 100%     
 

Sponsring: 4 750 kr (19kr/st exkl. moms)

Försäljning: 18 750 kr (75 kr/st inkl. moms)

Föreningens förtjänst: 10 250 kr (60 kr/st)

 

 250 st i skinn – Sponsor betalar 50%      

Sponsring: 2 375 kr

Föreningens förtjänst: 12 625 kr

 

 

 500 st i skinn – Sponsor betalar 100%   

Sponsring: 7500 kr (15 kr/st)

Försäljning: 37 500 kr

Föreningens förtjänst: 30 000 kr

 

 500 st i skinn – Sponsorn betalar 50%   

 

Sponsring: 3 750 kr

Föreningens förtjänst: 26 250 kr

nyckelsponsor.png
bottom of page